DETALII despre BĂTAIA cu CUŢITE de la Universitatea de Medicină. Ce spune Poliţia

Embed:

Bătaie cu cuţite la Universitatea de Medicină "Nicolae Testemiţanu" din Capitală. Doi studenţi s-au luat la ceartă chiar în timpul orelor, iar pentru a soluţiona conflictul ei şi-au scos cuţitele. Spiritele s-au calmat abia după ce la faţa locului au venit poliţiştii. În urma încăierării, studenţii au fost transportaţi la spital cu diverse răni.

Incidentul a avut loc vineri. Potrivit poliţiei, cearta s-a iscat între doi studenţi originari din Israel.

"Incidentul a avut loc între doi cetăţeni ai statului Israel, studenţi la Universitatea de Medicină a anului întâi, între orele 14.00, în incinta blocului de Morfologie, au avut un comportament agresiv aplicând lovituri de cuţit", a declarat Alina Merlici, ofiţer de presă al Ministerului Afacerilor Interne.

Deşi încăierarea a avut loc în timpul orelor, studenţii de la Universitatea de Medicină susţin că nu au văzut şi nu au auzit nimic:

"Nu am auzit, nu am fost aici".

"Nu, nuştiu nimic nimic detalii".

După intervenţia poliţiştilor spiritele s-au calmat, iar studenţii agresivi au fost transportaţi la spital cu multiple tăieturi pe corp.

"Aveau plagi tăiate. Un pacient cu plagă tăiată în regiunea paietul receptal - regiunea capului şi al doilea în regiunea toracică stângă. La momentul adresării starea lor a fost satisfăcătoare, de gravitatea medie - mai mult pe fon emoţional", a precizat şeful Departamentului de Medicină Urgentă, Igor Curov.

După ce au primit îngrijirile medicale necesare, studenţii au refuzat să fie internaţi la Spitalul de Urgenţă şi s-au adresat la o instituţie privată.

Acest caz este investigat de Inspectoratul de Poliţie Buiucani, care urmează să decidă dacă va deschide sau nu un dosar penal. Reprezentanţii Universităţii de Medină nu au comentat, deocamdată, incidentul.

Acum doi ani, mai mulţi studenţi ai aceleiaşi universităţi, la fel, originari din Israel, au bătut cu cruzime un bărbat, a cărui soţiei fusese acostată de tineri. O altă bătie, în care au fost implicaţi studenţi străini, a avut loc anul trecut într-un centru comercial din Capitală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu