DETALII despre accidentul MORTAL din Ungheni. Ce spun oamenii legii și martorii oculari (VIDEO)

Embed:

Accidentul a avut loc la orele 20:45. Conducătorul auto, în vârstă de 22 ani, a decedat.

Un tragic accident rutier a avut loc cu puțin timp în urmă pe strada Romană din municipiul Ungheni.

Potrivit informațiilor trimise la redacția News.Ungheni.org de un martor ocular, un autoturism de model BMW s-a izbit violent într-un copac. Din imaginile de la fața locului, putem observa că conducătorul autoturismului a decedat, scrie news.ungheni.org

În scurt timp, la fața locului au sosit o Ambulanță și Salvatorii Direcției Situații Excepționale Ungheni.

A fost necesară ca victima să fie scoasă din fiarele destorsionate ale automobilului.

„Un cetățean născut în anul 1997, conducând autoturismul de model „BMW” a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un pilon, în rezultatul traumatismelor primite a decedat și a rămas blocat în autoturism.

La fațal a intervenit efectivul gărzii Unității salvatori și pompieri Ungheni care au efectuat lucrări de descarcerare a cadavrului conducătorului auto din automobil.

Cazule cercetat de către organele de drept. Alte circumstanțe se stabilesc”, a comunicat ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu.

Potrivit portalului news.ungheni.org, tânărul ar fi încercat să reușească trecerea la culoarea verde a semaforului, iar din cauza vitezei excesive și pentru a evita impactul cu o altă mașină, ar fi pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu.

Lasă un comentariu