Detalii despre ACCIDENTUL FATAL din Ucraina cu implicarea MOLDOVENILOR. Ce spun autoritățile de la Chișinău

Accident cumplit în apropierea capitalei Ucrainei. Un moldovean în vârstă de 41 de ani a murit pe loc, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un camion, care staţiona pe marginea drumului. Accidentul a avut loc ieri, iar în autoturism se mai aflau doi pasageri moldoveni, care au fost duşi la un spital din Kiev în stare gravă.

"Nu se cunoaşte, deocamdată, în ce stare era şoferul. Corpul său încă se află aici. Automobilul este făcut zob."

Accidentul a fost atât de puternic, încât a fost nevoie de intervenţia salvatorilor. Cazul este monitorizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

"La faţa locului au fost necesare lucrări de deblocare şi descarcerare efectuate de colegii din Ucraina. Circumstanţele accidentului se stabilesc. Mai mult, cazul este monitorizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă", a spus Liliana Pușcașu, ofiţer de presă al IGSU.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT FATAL în apropiere de Kiev: O mașină cu MOLDOVENI a ajuns sub un TIR. Sunt victime (VIDEO)

Deocamdată, autorităţile noastre nu au luat o decizie privind transportarea corpului neînsuflețit al moldoveanului la Chișinău. Liliana Puşcaşu a declarat că rudele decedatului trebuie să depună o solicitare în acest sens. De asemenea, urmează să fie stabilită starea exactă a celor doi pasageri pentru a vedea dacă pot fi aduşi în Republica Moldova.

Potrivit poliţiei ucrainene, maşina se deplasa cu viteză sporită. Din motiv că nu a reuşit să frâneze la timp, vehiculul a intrat sub tirul care staţiona, la doar câţiva metri de un pod construit deasupra carosabilului. În momentul producerii tragediei, şoferul camionului se afla într-o cafenea.

Lasă un comentariu