Detalii de groază în cazul femeii găsite în râul Nistru. Ucigașul prins de poliție a povestit totul cu lux de amănunte (VIDEO)

Embed:

Femeia a cărui cadavru a fost descoperit săptămâna trecută în apele râului Nistru a fost ucisă. Asta este concluzia expertizei medico-legale. La scurt timp a fost identificat şi autorul crimei.

Procurorii şi poliţiştii au identificat un suspect în acest caz. Este vorba de un individ de 42 de ani, originar din raionul Criuleni, anterior judecat în Federeaţia Rusă pentru diverse infracţiuni, inclusiv de două ori pentru omor.

În timpul audierilor, bănuitul şi-a recunoscut vina, declarând cu lux de amănunte circumstanţele săvârşirii crimei.

Astfel, victima ar fi făcut cunoştinţă cu bănuitul în aceeaşi zi într-o cafenea din Capitală, unde ar fi servit împreună băuturi alcoolice. Ulterior, aceştia ar fi comandat un taxi cu care s-au deplasat în direcţia oraşului Vadul lui Vodă, coborând în apropierea unor vile.

Între ei s-a iscat un conflict, femeia fiind deposedată de lanţul de la gât, telefonul mobil, cercei şi inelul din aur, a fost agresată fizic şi sugrumată. Pentru a ascunde urmele crimei, bărbat a aruncat cadavrul în râu.

Individul a fost reţinut în timp ce încerca să fugă în Rusia. Asupra lui au fost descoperite lucrurile victimei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore.

Individul este cercetat penal pentru omor intenţionat. El riscă închisoare până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu