DETALII DE GROAZĂ! Drama femeii din Călăraşi, stropită cu acid de o bătrână din oraş (VIDEO)

În aceste imagini o vedeţi pe Viorica Gaibu, o femeie din Călăraşi. La cei 42 de ani Viorica putea spune că are o viață liniștită: casă, soț, doi copii, un loc de muncă. Se împăca cu toată lumea, iar lumea se împăca cu ea.

Şi în aceste secvenţe e tot … Viorica. Dar, parcă din altă poveste și dintr-o altă viață. În această viață femeia are altă înfățișare, de care se tem propriii ei copii.

Totul s-a întâmplat într-o seară, când Viorica se întorcea acasă de la serviciu. A reușit să observe doar cum spre ea se îndreaptă o femeie care o stropește cu ceva, iar apoi brusc a apărut durerea, o durere insuportabilă care nu a mai lăsat loc pentru nimic mai mult.

Viața Vioricăi de după această întâmplare s-a îngustat până la parametrii salonului de spital, iar cei mai apropiați oameni din viața ei au devenit medicii, care încearcă să-I restabilească înfățișarea atât cât mai este posibil.

Tot ce simte acum femeia este durerea continua, dar și frica pentru familia ei, care a rămas acasă.

Cine a desfigurat-o pe Viorica, ce motive a avut și de ce femeia se teme chiar și acum, după tot ce a avut de suferit, vom afla în emisiune.

La fel, vom vedea imagini exclusive, descoperite de echipa Vorbește Moldova, care surprind momentul atacului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu