DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul tinerei care a fost GĂSITĂ MOARTĂ într-un șanț. Ce spun membrii familiei

Embed:

O tânără de 20 de ani a fost găsită moartă, ieri după-amiază, într-un șanț de pe șoseaua Chișinău - Cimișlia, în apropiere de satul Răzeni. Pe corpul victimei au fost depistate mai multe semne de moarte violentă. Poliţiştii susţin că au deja un suspect în acest caz. Femeia era mamă a unui copil de aproape trei ani.

Tânăra era originară din satul Răzeni, raionul Ialoveni. Ea muncea la un magazin din localitate, iar sâmbătă, la ora 21:00 a ieşit de la serviciu, dar nu a mai ajuns acasă. Rudele au căutat-o toată noaptea şi au sunat-o de mai multe ori, dar telefonul mobil era închis. Ieri, corpul neînsufleţit al femeii a fost găsit într-un şanţ din localitate.

Membrii familiei spun că la faţa locului nu era geanta şi telefonul mobil al victimei:

"Când am ajuns la pod, eu am văzut haina roșie și am strigat: Trofim, asta e Galea noatră. Și când ne-am dus, într-adevăr era ea, fata noastră, nepoata. Numai asta îmi pare rău, că i-a rămas un copil de doi ani și opt luni".

"Unica persoană pe care am avut-o dragă. Mi-a luat-o și pe ea. Când aveam nevoie, mereu mă susținea. Nu aveam neînțelegeri".

Colegele de muncă ale tinerei spun că au aflat întâmplător despre tragedie:

"Fată bună, de treabă, stimabilă, muncitoare, gospodină, cu un copil mic, are grijă de dânsul".

"Cuminte, prietenoasă, când era vorba de glumă, glumea, era un om bun".

Poliţia a deschis un dosar penal pe marginea acestui caz.

"Este o persoană reținută care se bănuiește de comiterea infracțiunii în cauză. Dacă va fi găsită vinovată, riscă pedeapsă de la opt la 15 ani", a spus șeful IP Ialoveni, Pavel Damaschin.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta este concubinul victimei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu