DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul minorei din Orhei. Fata AR FI FOST VIOLATĂ ÎNAINTE de către poliţist

Embed:

Detalii noi în cazul unei minore din Orhei, violată de doi indivizi în prezenţa unui poliţist. Procuratura a constatat, la o săptămână de la reţinerea făptaşilor, că şi poliţistul ar fi abuzat anterior fata în vârstă de 16 ani. Omul legii a fost încătuşat şi reţinut pentru 72 de ore. Astăzi, el a fost concediat. Anunţul a fost făcut de conducerea Inspectoratului General de Poliţie

Potrivit procurorilor, în cadrul urmăririi penale s-a stabilit că poliţistul a abuzat victima cu patru zile înainte de incident, când inspectorul a invitat minora la întâlnire. Sub pretextul că are de examinat o plângere, acesta a dus fata la Inspectoratul de poliţie din Orhei, unde, a violat-o în biroul său de serviciu.


Minora a fost ademenită de către angajatul de poliţie al Inspectoratului Orhei în incinta inspectoratului, unde a şi fost violată. În decurs de 72 de ore, procurorii vor înainta un demers în instanţa de judecată în vederea obţinerii unei încheieri privind aplicarea unui arest preventiv pe un termen de 30 de zile.


Poliţistul este cercetat pentru viol şi complicitate la comiterea acestuia. Şi Inspectoratul General de Poliţie s-a autosesizat asupra acestui caz.


"În cadrul anchetei de serviciu s-au atestat grave devieri de comportament şi de disciplină, icompatibile cu activitatea unui poliţist şi în legătura cu aceasta a fost semnat ordinul de concediere. - A avut abateri de disciplină şi anterior? - Da", a spus prin telefon Alexandru Pânzari, şeful Inspectoratului General al Poliţiei


Amintim că la sfârşitul lunii iulie la discoteca din satul Pelivan, cei trei indivizi au ademenit-o în automobilul unuia dintre aceştia sub pretextul de a o duce acasă. Prin constrângere psihică şi fizică, aceştia au abuzat sexual minora, în vârstă de 16 ani în prezenţa poliţistului, care ar fi abuzat-o anterior. Procuratura raionului Orhei continuă acţiunile de urmărire penală, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi aceştia riscă până la 12 ani de închisoare.

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu