DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul crimei din Cimişlia. Motivul pentru care bărbatul şi-a ucis CU TOPORUL propriul tată

Un bărbat din Porumbrei, Cimişlia şi-a ucis propriul tată cu toporul. Crima oribilă s-a produs acum două zile, după ce victima ar fi refuzat să-i dea bani feciorului, cel din urmă fiind alcoolic. Potrivit poliţiei, cadavrul a fost descoperit abia ieri, în curtea victimei, de către unul dintre nepoţi.  

Potrivit poliţiei, apelul la 112 a fost efectuat ieri dimineaţa, deşi rudele afirmă că tragedia s-a produs duminică seara. Victima în vârstă de 85 de ani a fost lovit de două ori cu toporul de către fiul său, în vârstă de 54 de ani. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit chiar de un nepot al acestuia, care venise să-şi ajute bunicul la tăiat lemne.

"Când numai am întors capul şi l-am văzut, nici nu m-am apropiat de dânsul. M-am dus la o femeie, unde bunelul mergea mai des şi i-am spus ei să vină să se uite, dacă e viu, iar a spus că nu."

CITEȘTE ȘI: Crimă odioasă la Cimişlia. Un individ şi-a ucis CU TOPORUL propriul tată

Suspectul şi victima doi locuiau împreună, iar potrivit vecinilor, feciorul avea patima alcoolului. Mai mult, rudele afirmă că bănuitul avea şi probleme psihice, după ce soţia a luat copii ai cuplului şi a plecat în Italia.

"El a fost şi pe la spitalul de la Codru, i se usucă creierii în cap. Tatăl său îl ţinea cu dinţii şi avea norocul de tatăl său, iar el nu făcea nimic absolut."

"El a fost la tratament la Chişinău la narcologie. A stat de vreo 5 sau 6 ori. Ieşea şi iar venea şi se apuca de băut şi nu mai judeca normal."

Vecinii spun că victima lucra ca tractorist chiar şi la 85 de ani, iar conflictele între cei doi se iscau de fiecare dată când bărbatul îşi trimitea feciorul la muncă.

"Ei tot timpul se ciondăneau de la lucru. Nanu era mai bătrân şi lucra, dar el mai tânăr şi nu făcea nimic, lui îi plăcea să stea să nu facă nimic."

Oamenii legii afirmă că motivul crimei ar fi fost faptul că victima ar fi refuzat să-i dea bani bănuitului.

"Între ei a fost o ceartă, care mai apoi a degenerat în aplicarea a câteva lovituri tatălui în regiunea capului de către fecior", a declarat Dan Pîrlici, şef Inspectoratul de Poliţie Cimişlia.

Suspectul a fost reţinut în izolatorul din Cimişlia. Acesta şi-a recunoscut vina şi riscă până la 15 ani de puşcărie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu