DETALII CUTREMURĂTOARE de la accidentul din Ungheni: "Vino la tatăl meu, poate nu e mort"

Embed:

Tragedie pe şosea în raionul Ungheni. Doi oameni au murit, iar zece au fost răniţi într-un accident produs în satul Teşcureni. Totul s-a întâmplat după ce camionul cu muncitori s-a răsturnat.

Oamenii reveneau de la cules caise, iar localnicii spun că maşina era foarte veche. Şoferul, în vârstă de 58 de ani, făcea de multă vreme acest traseu. Acesta a scăpat nevătămat şi este audiat de poliţie. 

Acest bărbat şi-a pierdut soţia în tragicul accident. Sfâşiat de durere, el spune că femeia s-a stins din viaţă la faţa locului, la câteva sute de metri de propria casă.

"Au luat-o la morgă, sărmana. Eu veneam de pe câmp şi am auzit că toţi ţipau aici. Era multă lume. Totul era împrăştiat, soţia era deja moartă, ce să mai fac?", a mărturisit bărbatul

Martorii spun că şoferul a staţionat la intrarea în sat, iar trei din cei 15 muncitori au coborât. La doar câţiva metri, bărbatul a pierdut controlul volanului, iar camionul s-a răsturnat:

"Două persoane au sărit. Au sărit în partea de la deal, iar băiatul care a sărit din cealaltă parte, a dat peste el cabina şi l-a ucis. Poate să nu fi sărit... dar maşina s-a rostogolit de două ori ".

"Era foarte rău cu oamenii acolo, dar maşina nu era tare distrusă. Ne uitam toţi cum a căzut maşina, nu ştim cum s-a întâmplat."

"Erau două persoane decedate, rudele plângeau în jurul lor, ambulanţă, poliţie, foarte multă lume".

Medicii care au acordat primul ajutor spun că victimele şi apropiaţii lor au trecut prin clipe de groază.

"Era într-o râpă şi era greu să faci mobilizări, să intri în venă. Şi toţi au venit şi te trăgeau de mână: vino la mama mea, vino la tatăl meu poate nu e mort, poate ceva mai faceţi", a spus felcerul de pe ambulanţă, Galina Vidraşcu. 

Cei răniţi au fost transportaţi la spitalul raional din oraşul Ungheni.

"Au fost aduse la secţia de internare în stare de gravitate medie şi gravă, nouă femei şi un bărbat. Trei dintre ei sunt internaţi în secţia de reanimare, sunt cu traumatisme cranio-cerebrale, traumatism la coloana vertebrală în stare gravă, stabilă", a spus vicedirectorul spitalului raional din Ungheni, Ghenadie Şerbu. 

În acest caz va fi deschisă o anchetă penală, iar poliţia urmează să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu