Destinul imperiului lăsat de Steve Jobs. În mâinile cui a ajuns averea de 1 miliard de dolari

Laurene Powell Jobs, persoana care a petrecut 20 de ani din viaţă alături de fostul şef de la Apple, Steve Jobs, încearcă să îşi găsească fericirea. Ziariştii de la Daily Mail susţin că aceasta ar avea o relaţie cu un fost primar din Washington DC, Adrian Fenty, notează www.stirileprotv.ro.

Fosta doamnă Jobs este una dintre cele mai bogate femei din lume, moştenirea legată de către soţul său ajungând la 1 miliard de dolari.

Aceasta s-a căsătorit cu Steve Jobs, la 2 ani după ce l-a cunoscut, în timpul unei conferinţe, pe când era studentă la Stanford. Aceştia s-au căsătorit în 1991, ceremonia fiind oficiată de un călugăr budist, conform credinţelor religioase ale fostului şef de la Apple.

La 6 luni după ceremonie, a venit pe lume primul loc copil, Reed, în afară de care cuplul are încă două fete. Până în momentul morţii lui Steve, Laurene s-a concentrat pe creşterea copiilor şi pe treburile casnice, deşi face parte din bordul de conducere al mai multor companii.

După moartea acestuia, ea s-a ocupat de lansarea mai multor programe ce au ca subiect reformarea sistemului educaţional, evenimentele pe care le-a organizat fiind unele dintre cele mai importante din America.

Într-unul dintre puţinele interviuri oferite de căatre doamna Jobs, aceasta spunea că Steve Jobs va rămâne în memoria sa, ca soţul şi tatăl copiilor săi şi că el îi lipseşte foarte mult.

Laurene l-a cunoscut pe fostul primar din Washington DC, Adrian Fenty, la sfârţitul anului 2011, iar în februarie 2012, când acesta s-a alăturat cauzei fostei doamne Jobs, relaţia lor a devenit mult mai apropiată.

Adrian Fenty se află în divorţ cu fosta lui soţie, cu care a fost căsătorit timp de 15 ani, după ce ultima a acceptat un post în domeniul bancar, în Trinidad Tobago, fiind nevoită să se împartă în două părţi ale lumii.

Pe data de 14 ianuarie a acestui an, cuplul a anunţat că se separă, divorţul fiind foarte aproape de un final.

Potrivit Daily Mail, relaţia amoroasă a celor doi a început după anunţul legat de divorţ al primarului. Atât Laurene Jobs, cât şi Adrian Fenty au refuzat să comenteze cu privire la speculaţiile din presă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu