Destine distruse pentru o familie. Un copil conceput prin metoda in vitro, de o altă rasă decât cea din care fac parte părinţii

Embed:

Destine distruse pentru o familie din New Jersey, SUA. Un copil conceput prin metoda in vitro, este de o altă rasă decât cea din care fac parte ambii părinţi.

Mai mult ca atât, în urma testului ADN s-a descoperit că fetiţa suferă de o boală genetică. În consecinţă, cuplul a divorţat şi a dat în judecată clinica unde au cheltuit peste cinci sute de mii de dolari pentru procedurile de fertilizare. Cu toate acestea, cei doi continuă să-şi crească fiica, aşa cum o făceau şi înainte de a afla despre greşeala medicilor.

"Ei o iubesc. Este fiica lor. Nimic nu s-a schimbat din acest punct de vedere, chiar dacă le-a fost extrem de greu să accepte asta în momentul în care au aflat rezultatele analizelor", a menţionat David Mazie, avocatul foştilor soţi.

Cel mai probabil, medicii au confundat eprubetele cu materialul biologic al bărbatului. Urmează un proces de judecată, la care clinica va trebui să prezinte listele tuturor clienţilor săi, inclusiv a tatălui biologic al fetiţei.

Un caz similar a avut loc în Olanda, unde un medic a înlocuit conţinutul eprubetelor cu propriul material biologic, devenind tată pentru 49 de copii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu