Destinaţiile de vacanţă ale deputaţilor. Unde vor petrece sărbătorile de iarnă

Embed:

După un an de muncă, deputații din Parlamentul Republicii Moldova au plecat în vacanță. Dacă unii dintre ei vor sărbători Revelionul şi Crăciunul peste hotare, alții însă vor petrece acasă, alături de familie. 

"Vrem şi noi o mică vacanţă şi sperăm că o să ne ajungă bugetul pe care îl avem din salariile pe care le vom primi, sperăm noi, anul viitor deja, vom merge într-o mică vacanţă la munte, cred eu, în România, în jurul Braşovului", a spus deputatul neafiliat, Anatolie Zagorodnîi. 

Unii deputați însă nu vor pleca nicăieri şi vor petrece vacanța acasă.

"De sărbători, voi fi, probabil, aici, acasă, nu avem planuri să plecăm nicăieri. Urmează să clarificăm unele chestii legate de sănătate, care, cu părere de rău, avem timp doar în această perioadă", a spus deputatul PDM, Sergiu Sîrbu. 

"De obicei, suntem acasă, facem brad, facem bucate, ca de obicei, este o sărbătoare de familie", a spus deputatul neafiliat, Violeta Ivanov. 

"În acest an îi vom aştepta pe cei care ne sunt dragi şi care ne vor bate la uşa casei", a spus deputatul PDM, Valentina Stratan. 

"Sper mult că mă voi vedea, cel puţin, cu familia, cu prietenii, voi petrece mai mult timp cu cei pe care demult nu i-am văzut, că, cu părere de rău au fost multe activităţi şi nu am avut nici posibilitate să mă întâlnesc cu prietenii", a declarat deputatu PSRM, Vlad Batrâncea. 

"Aho, aho, copii şi fraţi, staţi puţin şi nu mânaţi, lângă plug vă adunaţi şi cuvântul mi-ascultaţi. La mulţi ani", a spus deputatul PL, Roman Boţan. 

Mai puţin norocoşi sunt miniştrii care în acest an se vor odihni doar în zilele de weekend.

"Vacanță nu o să avem pentru că o să fim la birou. Doar weekendul o să-l petrecem în sânul familiei. N-o să am munte, n-o să am mare, de obicei vacanțele sunt scurte și am să fiu în sânul familiei", a spus ministrul Economiei, Octavian Calmîc. 

"De fapt nu am vacanță, decât în zilele de Revelion și ulterior voi fi la muncă", a spus ministrul Culturii, Monica Babuc. 

Totuşi, unii speră să ajungă la munte.

"Sperăm să avem două-trei zile să mergem în România la munte, dar nu ne planificăm nimic atât timp cât sunt copii mici acasă", a spus Ministrul Sănătăţii, Ruxanda Glavan. 

"Ne-am dorit să avem o mică escapadă pe vreo săptămână în afara țării, undeva la munte, dar depinde cum ne vom simți toți", a spus ministrul Justiţiei, Vladimir Cebotari. 

Deputații vor reveni din vacanță în data de 16 ianuarie 2017.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu