Destinaţii romantice şi ieftine. TOPul celor mai bune oferte de Sfântul Valentin

Embed:

Cuplurile care vor să petreacă ziua dragostei într-o destinație romantică au la îndemână mai multe opțiuni. O companie germană care se ocupă de vânzarea florilor a realizat un top al celor mai ieftine orașe din lume, numai bune pentru o escapadă de Sfântul Valentin.

Pe primul loc în topul orașelor cu cele mai convenabile oferte de Sfântul Valentin este capitala Cehiei, Praga. Cheltuielile pentru o zi de neuitat se ridică la 470 de dolari. În pachet sunt incluse un buchet mare de trandafiri roșii, proceduri SPA pentru doi, bilete la film, o cină cu un vin bun într-un restaurant de top și o noapte într-un hotel de patru sau cinci stele.

Aceleași servicii costă 498 de dolari în orașul Cork din sud-vestul Irlandei. Destinația este preferată și pentru arhitectura medievală, dar și pentru gastronomia locală. Ziua îndrăgostiților este completată și de evenimentele special organizate cu acest prilej. 

O destinație mai călduroasă este capitala Spaniei, Madrid. Pachetul de servicii propus de agențiile de turism pentru tinerii îndrăgostiți se ridică 543 de dolari. Vinurile spaniole, dar și deliciile culinare atrag turiști din toată lumea în orice perioadă a anului, darămite în Ziua Sfântului Valentin.

În topul destinațiilor ieftine și romantice se mai află orașele Belfast și Cardiff din Marea Britanie, Berlin din Germania, Viena din Austria și Bruxelles din Belgia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu