Destinaţii perfecte pentru sfârşit de sezon VIDEO

Embed:

Persoanele care încă nu şi-au luat concediu în această vară, dar intenţionează să-şi petreacă vacanţa undeva pe malul mării pot să facă o alegere de vis. Siteul Wall-Street.ro a prezentat o listă cu destinaţii perfecte pentru sfârşit de sezon.

Plaja Rabbit din Italia este una dintre aceste destinaţii de vis, situată pe insula Lampedusa. Este cunoscută pentru apa curată. Situată în sud-vestul castei sicieliene, plaja era iniţial nepopulată. Câţiva iepuri văzuţi prin regiune au atras şi numele de Rabbit Beach sau Plaja Iepurelui.

O altă plajă care merită să fie vizitată este Praia Da Rocha din Portugalia. Situată pe malul Oceanului Atlantic. Plaja a început să devină un punct de atracţie turistică la sfârşitul secolului al XIX-lea.

Şi Grecia se încrie în lista ţărilor cu destinaţii ideale pentru final de sezon. Plaja Navagio este una dintre acestea. Deşi nu este accesibilă decât cu vaporul, turiştii se aventurează în acest colţ ascuns de lume, pentru a se delecta cu imaginea incredibilă a stâncilor uriaşe, a plajei cu nisip fin şi a albastrului transparent al apei mării.

Croaţia, care reprezintă o atracţie turistică pentru vizitatorii din toate colţurile lumii, are un loc ideal pentru un final de vacanţă - Zlatni Rat, în traducere Cornul de Aur. Plaja are formă unică, asemeni unei limbi ieşite în mare. Mai este cunoscută şi pentru faptul că îşi schimbă forma în funcţie de cum bate vântul.

Şi Turcia are în proprietate plaje renumite. Printre acestea se numără Plaja Blue Lagoon, una dintre cele mai aglomerate din această ţară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu