DESTINAŢII NOI DE VACANȚĂ. Companiile aeriene au introdus noi curse directe

Embed:

Sezonul estival 2019 vine la pachet cu noi destinaţii. Turiştii pot ajunge în această vară mult mai uşor în unele oraşe, după ce companiile aeriene au lansat zboruri noi din Chişinău.

Şi deşi inaugurarea va avea loc luna viitoare, clienţii au făcut deja rezervări de pachete turistice.

În 23 mai, de pe aeroportul Internaţional Chişinău va fi decola prima cursa directă Chişinău - Salonic, cu preţuri de la 80 de euro într-o singură direcţie.

Din data de 25 mai vom ajunge direct la Dalaman, Turcia, fără escale de peste 20 de ore, ca în prezent. Şi Coasta de Azur din Franţa va fi mai aproape, pentru că vor fi curse directe şi cu preţuri de două ori mai mici. Astfel la Nisa vom putea ajunge cu doar 100 de euro.

"Încă un produs nou ar fi Chişinău - Alicante, Spania. Este cu escală în Bucureşti. Această cursă va fi operată din 15 iunie", a spus Diana Hârjău, administrator agenţie de turism.

Destinaţii noi vor fi şi pentru cei care vor merge în excursie cu autocarul. O agenţie de turism a introdus cinci oraşe noi în circuit, iar plecările încep de la sfârşitul lunii aprilie.

"Destul de popular a devenit Istanbul cu Cappadocia şi chiar se bucură de popularitate. Este inclus transportul tur-retur, cazarea. O altă excursie care o avem tot cu autocarul, anul acesta, nouă, este excursia în ţările baltice. Şi anume Riga, Helsinki, Minsk şi Vilnius. Această excursie este doar 199 euro", a spus Mariana Grajdeanu, administrator agenţie de turism.

Alte curse dispar din lipsă de clienţi. De exemplu excursiile cu autocarul spre Albania şi Croaţia au dispărut definitiv.

"Albania a dispărut pe lângă faptul că dura 36 de ore şi mai este destinaţia care încă nu a câştigat încrederea turiştilor", a spus  Artiom Neaga, administrator agenţie de turism.

Cursa cu autocarul spre Croaţia a fost scoasă din ofertă tot din lipsă de clienţi. La fel ca şi cursele aeriene spre insulele greceşti Corfu, Rodos şi Zakynthos.

În perioada estivală va fi suplimentat numărul curselor spre Antalya, Londra, Verona, Roma, Paris şi Moscova.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu