DESTIN DRAMATIC! Povestea dureroasă a unui bărbat din Capitală care a ajuns să trăiască în stradă

Embed:

Destin dramatic al unui bărbat de 54 de ani din Capitală. A ajuns să trăiască în stradă după ce soţia a murit, iar singura fiică i-a vândut casa, în timp ce el se afla la muncă peste hotare. S-a descurcat cum a putut, până acum jumătate de an, de când nu mai poate merge din cauza degerăturilor.     

L-am găsit pe Ion Ambrosii înfofolit, lângă nişte tomberoane, înfruntând vântul tăios și ploaia rece. Bărbatul spune că a lucrat mulţi ani în calitate de lăcătuș, la Guvern. De trei ani este pe drumuri şi în aşteptarea ajutorului fiicei sale, plecată peste hotare.

"Am avut familie, casă, dar m-au lăsat pe drumuri. Dau din picioare, dau, dar mă pornesc, nu pot să merg", povesteşte bărbatul.

Bărbatul are câteva rude în Capitală. Acestea refuză însă să-l adăpostească.

Omul străzii ne-a mai spus că a fost dus, o dată, de poliţistul de sector la mai multe spitale dar, pentru că nu are poliţă, au refuzat să-l interneze.

A ajuns apoi la spitalul de urgenţă, acolo unde a stat o noapte. Dimineaţa i s-a spus însă să plece. Bărbatul susţine că nu-şi doreşte de la viaţă decât să meargă din nou.

Acum, Ion Ambrosii trăieşte din mila locatarilor blocurilor din preajmă.

Contactaţi de Publika TV, poliţistul de sector şi reprezentanţii preturii sectorului Centru nu au fost de găsit, pentru a spune dacă vor veni cu vreo soluţie în acest caz.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu