Despărţire grea pentru brazilianul Kaka. Fotbalistul a plecat de la clubul Orlando City

Fotbalistul brazilian Kaka s-a despărţit de Orlando City. Sud-americanul a bifat toate cele 90 de minute în meciul pierdut cu 0-1 în faţa formaţiei Columbus Crew din Liga profesionistă nord-americană de fotbal.

Conform contractului cu clubul din Florida, Kaka avea un salariu de 7,3 milioane de dolari pe sezon şi era cel mai bine plătit jucător al campionatului american. Orlando City i-a propus jucătorului în vârtsă de 35 prelungirilea acordului pentru mai puţini bani, însă el a refuzat.

"A fost un meci foarte emoţionant. Mi-a fost dificil să mă concentrez la joc, deoarece am avut mai multe gânduri în cap. A fost o partidă specială şi, cu siguranţă, am vrut să obţinem victoria", a spus Kaka, fotbalist. 

Kaka a evoluat pentru echipa din Statele Unite ale Americii din 2015. În această perioadă fostul internaţional brazilian a jucat 77 de meciuri şi a marcat 25 de goluri.

Jucătorul, care în cariera sa a fost legitimat la clubul mari din Europa precum Real Madrid sau AC Milan, a declarat săptămâna trecută că ar putea să-şi încheie cariera.

loading...

Lasă un comentariu