Despărţire emoţionantă la Bayern Munchen! Brazilianul Rafinha şi-a anunţat plecarea

Despărţire emoţionantă la Bayern Munchen! Brazilianul Rafinha şi-a anunţat plecarea după opt ani petrecuţi la clubul bavarez. Fundaşul în vârstă de 33 de ani a susţinut o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi și coechipierii săi. Discursul i-a impresionat profund, iar Franck Ribery a fost unul dintre cei care nu au rezistat şi... l-au podidit lacrimile!

"Aici se află colegii mei, cu care am petrecut mult timp împreună: David, Javi, Franck, Manuel, Thiago, Lewa, Renato. Este un moment dificil. Nu este vorba despre ultimul meci sau titlu, ci de prietenia ce ne leagă", a spus Rafinha.

Rafinha a venit la Bayern în 2011 de la clubul italian Genoa-1893 şi, cu bavarezii, a cucerit 16 trofee. În această stagiune mai poate reuşi eventul în Germania. Înaintea ultimei etape de campionat gruparea din Munchen conduce clasamentul, iar pe 25 mai va juca cu Rasen Ballsport Leipzig în finala Cupei Germaniei.

Rafinha este al treilea jucător important care se va despărţi de bavarezi la finalul acestui sezonului. Francezul Franck Ribery şi olandezul Arjen Robben au anunţat deja că vor pleca în această vară.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu