Designerii moldoveni prezintă haine pentru toamnă-iarnă. Cine au fost modelele care s-au perindat pe podium (VIDEO)

Embed:

Peste 40 de creatori de modă din Moldova şi-au prezentat noile ţinute din colecţia toamnă-iarnă. Locul modelelor profesioniste a fost luat de femei de afaceri, jurnaliste, artiste, interprete şi diplomaţi.

Doamnele care şi-au schimbat meseria pentru o zi au demonstrat că sunt la fel de pricepute şi la defilat.

Pe podium a urcat şi ministrul Culturii, Monica Babuc: "Este o iniţiativă estraordinară a comunităţii internaţionale din RM, clubul internaţional al femeilor şi ambasada SUA şi consider o chestie extraordinară să promovăm desingnerii tineri şi pe toţi cei care vor să-şi încerce forţele în inustria modei."

La prezentare au făcut senzaţie şi domnii din lumea mondenă.

Printre apariţiile de la evenimentul de modă a fost şi colega noastră, Stela Mikşanski:  "Am fost în două rochii, una mai casual, alta mai elegantă. M-am simţit foarte bine pentru că acesta şi-mi este stilul. Ziua port casual şi seara rochii mai elegante aşa cum sunt şi în platoul Publika TV de altfel."

Gazda evenimentului a fost ambasadorul Marii Britanii la Chişinău, Phil Batson.

"Moldova Autumn Fashion Walk" îşi propune să promoveze firmele autohtone de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii şi face parte din campania "Din inimă branduri de Moldova".

Potrivit organizatorilor, banii adunaţi în cadrul prezentării urmează să fie folosiţi pentru procurarea unor utilaje la Universitatea Tehnică din Moldova.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu