Designerii autohtoni și-au prezentat în premieră colecțiile de vară la Festivalul Moldavian Design Week

Embed:

Designerii autohtoni și-au prezentat aseară în premieră colecțiile de vară la Festivalul Moldavian Design Week. Vizitatorii au avut parte de un spectacol de acrobații în care artiştii au îmbrăcat costume create de un brand renumit.

Designerul român Cătălin Botezatu a prezentat noua linie de ținute bărbăteşti semnate și coordonate chiar de el.

"Este o colecție de vară care deja se află în magazin, unul din produse îl port, dar pe lângă aceste produse tip casual, pot fi purtate în așa fel încât să le confere foarte multă elasticitate la propriu", a spus designerul Cătălin Botezatu. 

Cei care au venit să vadă noile colecții de haine s-au lăsat cuceriți de modelele îndrăzneţe de costume pentru bărbați.

"Eu demult am vrut să-mi schimb colecția mea și am decis să fiu un pic mai nonstandard, chiar și astăzi mi-am luat ceva foarte aprins."

"Îți oferă o stare de lejeritate, chiar dacă e vorba de ceva oficial la prima vedere și lucru ăsta inspiră foarte multă încredere", a spus Iurie Gologan, actor la Teatrul Geneza Art.

"Linia lor vestimentară propune o varietate de stiluri dar și o gamă coloristică destul de suculentă", a spus Ylianna Danko, fashion stylist.

Tot în cadrul festivalulul, mai multe creatoare de modă și-au prezentat colecţiile create manual.

"Elementul de bază cu care noi atragem clientele noastre și le fidelizăm sunt rochițele croșetate manual, toate rochiile din colecție sunt executate într-un singur exemplar. La rochițele croșetate manual de lucrează câte o lună, o lună jumătate", a spus Lilia Bezer, creatoare de modă. 

Festivalul Moldavian Design Week se va desfășura până în data de 10 iunie, iar vizitatorii pot admira proiectele a peste 100 de creatori de modă autohtoni şi străini.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu