Designeri din numeroase ţări şi-au prezentat colecţiile la Buenos Aires

Chiar dacă este iarnă în calendarul Americii Latine, vara se simte din plin pe podiumul de la Buenos Aires. Designeri din toate colţurile lumii au adus cele mai noi colecţii pentru sezonul cald, ce abundă în culori vesele şi mătăsuri.

Pasionaţii de modă s-au adunat în capitala Argentinei ca să admire cele mai noi tendinţe în domeniu. Unul dintre designeri a impresionat cu efecte vizuale aplicate pe haine. El s-a jucat cu forme geometrice inspirate din arta optică.

"Colecţia mea din acest sezon exprimă deformarea realităţii şi a percepţiei. Este vorba despre cum poţi vedea lucrurile în diferite moduri", a spus designerul Antonella Lamanga.

O altă colecţie care a făcut furori este una care aduce aminte de stilul futurist din anii 60 combinat cu imprimeuri safari din anii 70.

"Este o colecţie pentru bărbaţi şi femei şi are o notă sportivă. Aceasta este variată şi include pantofi sport, sandale", a declarat Emiliano Blanco.

Pe podium au urcat şi manechine îmbrăcate în haine create special pentru femeia urbană. Designerul a optat în special pentru satin şi bumbac.

În total 20 de colecţii au fost prezentate la evenimentul din Buenos Aires, care s-a încheiat săptămâna aceasta.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu