Design-ul Apple Watch va fi refolosit pentru următoarea serie de smartwatch-uri

Nu este un lucru greşit să menţii aceeaşi linie de design. Să ne uităm totuşi la seriile HTC One sau la Galaxy S6, respectiv Galaxy S7, aşa că nu ar trebui să ne mire deloc faptul că Apple vrea să refolosească design-ul Apple Watch în cazul Apple Watch S, scrie noobz.ro.

Apple Insider anunţă că, analistul KGI Securities, Ming-Chi Kuo, pretinde că o nouă versiune a Apple Watch este pe drumul său spre utilizatori, dar schimbarea s-ar părea că va avea loc la interior, nu la exterior. Următorul smartwatch de la Apple s-ar putea numi Apple Watch „S”, nu Apple Watch 2.

Kuo mai spune că Apple Watch 2 va avea "specificaţii îmbunătăţite, cu schimbări limitate la nivel de design". Acest lucru însemnă că, utilizatorii ar putea avea parte de display-uri mai rezistente şi poate chiar o capacitate a bateriei mult mai mare decât oferă Apple Watch.

Ultimele rapoarte arată că, Apple Watch 2 sau Apple Watch S ar putea fi mai subţire cu între 20 – 40% în comparaţie cu smartwatch-ul original, aşa că, rămâne de văzut cum va sta treaba de fapt cu bateria, pentru că ştim prea bine că un design mai subţire nu ajută prea mult atunci când vine vorba de autonomie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu