Deși mai e timp până la sărbătorile de iarnă, autoritățile municipale sunt în căutarea pomului de Crăciun

Embed:
Autoritățile municipale sunt în căutarea bradului care va fi instalat în Piața Marii Adunări Naționale. Potrivit viceprimarului Nistor Grozavu, deocamdată nu se știe cu cât își va goli buzunarele municipalitatea pentru pomul de Crăciun. Totodată, acesta afirmă că au de ales între mai mulți molizi.

"Avem câteva propuneri deja inclusiv din Chișinău, din suburbii. Un brad foarte zvelt și cum este coronamentul. Sunt ,mai multe probleme și o să încercăm să ieșim și din această situație. Putem să identificăm un brad foarte frumos și să coste foarte scump, dar poate să coste și foarte ieftin. Am discutat și cu cei de la Moldsilva dacă există careva posibilități din partea lor", a spus viceprimarul Capitalei, Nistor Grozavu.

În acest an, locuitorii Capitalei se vor bucura de doi pomi de Crăciun. Unul va fi amplasat tradițional în Piața Marii Adunări Naționale de către Primărie, iar celălalt, va fi împodobit de Guvern lângă havuzul de la Palatului Național. Investită azi în noua sa funcție, primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu a comentat noutatea acestui an.

"Cu câţi mai mulți brazi până la urmă de Crăciun, cu atât mai bine. Cred eu. Frumuseţea brazilor de Crăciun cred că aduce multă bucurie tuturor indiferent de câţi vor fi doi, zece, 15, 20. Cred eu că trebuie de mers la toți brazii. Nu cred că trebuie făcută careva excepție fiindcă este o sărbătoare care nu trebuie politizată", a spus primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu,

Inaugurarea pomului de Crăciun, dar și a iluminatului festiv pe principalele artere ale capitalei va avea loc în data de întâi decembrie.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu