Deşi au fost primiţi cu entuziasm, se dovedeşte că ochelarii Google îţi pot distruge vederea

Google a avertizat că folosirea pentru o perioadă mai lungă de timp a ochelarilor Glass poate genera dureri. Avertismentul a devenit realitate dupa ce mai mulţi utilizatori s-au plâns de dureri, iar oftalmologii confirmă acest lucru şi din punct de vedere medical.

Desigur, Google Glass nu sunt dedicaţi cititului şi nici vizualizării programelor preferate la televizor. Iar durerile apar, spun oftalmologii, din cauza poziţiei acestora, poziţie care sileşte ochiul să privească în sus, pe deasupra lor.

Oftalmologii îi sfătuiesc pe cei care se gândesc să achiziţioneze Google Glass să-şi facă înainte câteva teste de vedere. De asemenea, ei descurajează purtarea lor pentru o perioadă mai mare de timp, spunând că aceştia sunt făcuţi pentru interacţiuni de scurtă durată.

Cei de la Google spun că doar o mică parte din cei care folosesc deja Glass s-au plâns de asemenea probleme, dar din punct de vedere medical ele sunt reale şi trebuie luate în calcul de oricine se gândeşte să achiziţioneze tehnologia pusă la dispoziţie de Google, scrie hit.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu