Desculță pe covorul roșu de la Festivalul de film de la Cannes. Motivul pentru care o vedetă americană a lăsat pantofii din picioare (IMAGINI SPECTACULOASE)

Vedeta americană Kristen Stewart, cunoscută pentru aversiunea sa pentru pantofii cu toc, a sfidat luni seară interdicţia controversată de a purta pantofi fără toc pe covorul roşu de la Cannes, urcând scările de la Palais des Congres în picioarele goale.

Iniţial, artista, membră în acest an a juriului de la Cannes, a pozat pentru fotografi luni seara la prezentarea filmului "BlacKkKlansman", de Spike Lee, purtând o pereche de stiletto negri, creaţi de cunoscutul designer Christan Louboutin, însă o dată terminată sesiunea de fotografii, Kristen şi-a dat jos pantofii în faţa aceloraşi fotografi şi a pornit pe scări desculţă.

Vedeta nu este la primul protest de acest fel: în 2016, ea a schimbat pantofi argintii cu toc cu o pereche de tenişi comozi, imediat după ce a pozat fotografilor şi a făcut un gen obscen în timp ce purta pantofii cu toc, pentru a-şi face clară părerea despre aceştia. De asemenea, cu o săptămână înainte, artista declarase unui reporter că politica Festivalului de la Cannes de a nu permite femeilor prezenţa fără tocuri pe covorul roşu este una sexistă, scrie Agerpres.ro.

Şi Emily Blunt a criticat această politică în 2015, atunci când a declarat că în opinia ei, toată lumea ar trebui să poarte pantofi fără toc."Eu prefer să port tenişi Converse", a mărturisit ea la acel moment.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu