Descoperire stranie pe o plajă din Australia: Pare a fi un extraterestru! (FOTO)

O descoperire stranie, făcută pe o plajă din Australia, a stârnit imaginația internauților. Este vorba despre o creatură marină cu tentacule pestrițe pe care mulți au comparat-o cu un extraterestru, scrie Libertatea.ro.

Fotografia a fost publicată pe rețeaua de socializare Reddit de un utilizator care nu a ezitat să îi întrebe pe internauți ce poate fi creatura neobișnuită pe care mama acestuia și iubita au găsit-o pe plajă din Broome, Australia.

Zeci de oameni și-au dat cu părerea despre imaginea cu vietatea care zeci de tentacule albe și negre, scrie The Sun.

"Ce naiba! E cu adevărat o creatură", a scris unul dintre internauți. Unii dintre internauți au spus că ar putea fi vorba despre un extraterestru.

"Arată ca un bacteriofag sau un fel de extraterestru", "Ce în parte are gura această creatură?", au reacționat alți utilizatori Reddit.

După o dezbatere intensă, utilizatorii Reddit au ajuns la concluzia că este vorba despre o anemonă de mare (actinie) care s-a răsturnat în momentul în care a fost adusă la mal de valuri.

"Actinia cu tentacule. Mai este cunoscută și ca actinia vărgată", a scris un utilizator Reddit.

Anemona, cunoscută și ca dedițelul de mare, este des întâlnită în apele din vestul Australiei. Se fixează pe stânci, este viu colorată și are orificiul bucal înconjurat de tentacule.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu