DESCOPERIRE ŞOCANTĂ la Corjeuţi. Un BEBELUŞ, găsit abandonat pe marginea drumului din sat

Embed:

 Un bebeluş de doar o lună şi jumătate a fost găsit abandonat pe marginea unui drum din satul Corjeuţi, raionul Briceni. Descoperirea a fost făcută de o femeie din localitate, iar apelul la 112 a fost făcut de un bărbat care trecea prin zonă.  

"Poliţia a fost alertată la miezul nopţii de către o persoană, care a comunicat că pe marginea drumului local a satului Corjeuţi, raionul Briceni a fost depistat un copil învelit într-o plapumă şi lăsat fără supraveghere", a spus Dina Fomin, ofiţer de presă, Inspectoratul de Poliţie Briceni.

Fetiţa a fost preluată de o ambulanţă pentru îngrijiri medicale, iar acum se află la în Secţia Pediatrie a Spitalului din Briceni. Oamenii legii au identificat-o şi pe mama bebeluşului. Este vorba despre o adolescentă de 17 ani, originară din raionul Edineţ. 

Ea le-a spus poliţiştilor că a lăsat temporar copilul în grija unor cunoştinţe. În prezent, fetiţa este internată la spitalul raional din Briceni şi este în stare bună.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lăsare în primejdie, iar persoanele care vor fi găsite vinovate riscă până la doi ani de închisoare. 

Lasă un comentariu