Descoperire şocantă în România. Un bebeluș de patru luni, găsit mort într-o casă. Mama copilului este elevă

Descoperire şocantă în România. Un bebeluș de patru luni, găsit mort în casă, la Brașov. Mama lui are 15 ani și este în clasa a 8-a, scrie a1.ro.

"La data de 02 noiembrie 2019, în jurul orei 05:30, polițiști ai Secției 1 Rurale din Feldioara au fost sesizați cu privire la faptul că un copil, de patru luni, se află în stare de inconștiență. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul. Cadavrul copilului a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală din Brașov, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului", a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Polițiștii și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov fac cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală.

Mama copilului este minoră. Până la acest moment, nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracțiuni contra vieții, motiv pentru care dosarul nu a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie, au explicat, pentru brasovtv.com, procurorii.

Lasă un comentariu