Descoperire NEAȘTEPTATĂ în Florida. Reacția agenților FBI când au văzut groapa care duce spre bancă (VIDEO)

O groapă de lângă o stradă din Pembroke Pines, Florida, s-a dovedit a fi intrarea într-un tunel care duce spre o bancă, susţine FBI, citat de The Guardian. Purtătorul de cuvânt Mike Leverock a declarat, miercuri, că un motociclist care a trecut prin zonă a anunţat autorităţile că în Pembroke Pines, pe o stradă din apropierea unei sucursale a Băncii Chase, este o groapă.  

Anchetatorii ajunşi la faţa locului au descoperit o gaură de intrare pe o suprafaţă împădurită în interiorul căreia se găsea un mic generator şi câteva fire electrice.

De acolo pornea un tunel cu o lungime de aproximativ 45 de metri şi o lăţime de 60 de centimetri, care trecea pe sub şosea, spre o bancă, scrie adevărul.ro

”Doar în filme am văzut ceva asemănător. Acesta este un caz cu adevărat unic,” a spus Leverock. ”Este foarte mică, foarte claustrofobică.”  

Anchetatorii spun că tunelul pare să fi fost săpat manual, cel mai probabil cu un târnăcop. Înăuntru au mai fost găsite o mică scară şi o pereche de cizme pline de noroi.  

Datorită unui câine specializat în găsirea de cadavre, anchetatorii ştiu că nu există persoane înăuntru. 

La faţa locului au fost aduse echipamente speciale pentru a dezgropa tunelul.  

Nu a existat niciun jaf care să fi vizat banca, nu au fost făcute arestări şi momentan nu a fost identificat niciun suspect. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu