Descoperire macabră pe o stradă din Dublin! Mai multe membre umane au fost găsite într-un sac

Mai multe membre umane au fost descoperite într-un sac, din care lipseşte însă capul victimei. Locuitorii unei străzi din Dublin au făcut descoperirea macabră şi au alertat imediat poliţia, scrie gandul.info.

Sacul în care se aflau mâinile şi picioarele unei persoane a fost găsit în faţa unor case de la intersecţia străzilor Moatview Gardens şi Drive, înainte de ora 22:00.

Capul victimei lipsea însă din puzzle-ul macabru.

"Este prematur să ne pronunţăm, dar o asemenea descoperire este foarte alarmantă", a declarat o sursă pentru presa locală, citată de thesun.co.uk.

Un purtător de cuvânt al gardai a declarat: "Poliţia (gardai) a demarat o anchetă după descoperirea părţilor dintr-un cadavru în Dublin".

The Irish Sun a dezvăluit că descoperirea a survenit la câteva minute după ce o autospecială Gardai a fost lovită de o altă maşină, pe care o urmărea în zona Darndale.

Nu se ştie exact dacă există vreo legătură între acest incident şi descoperirea cadavrului fără cap, dar anchetatorii erau pe urmele şoferului şi a ocupanţilor maşinii respective.

loading...

Lasă un comentariu