DESCOPERIRE MACABRĂ în podul unei case părăsite din Slobozia. Un minor, GĂSIT STRANGULAT (VIDEO)

Descoperire macabră într-un pod al unei case părăsite. Cadavrul unui minor a fost găsit ieri, în localitatea Slobozia din raionul Ştefan - Vodă de către ofiţerul de sector.

Aflându-se într-o misiune de serviciu prin apropiere, acesta a observat corpul băiatului ce atârna de o frânghie. Îngrozit de cele văzute, poliţistul a solicitat ajutorul colegilor săi.

Ulterior, la faţa locului s-a deplasat Grupul Operativ al Inspectoratului de Poliţie din raion pentru a cerceta cazul şi medicul legist. Trupul neînsufleţit, care era deja într-o stare de putrefacţie, a fost transmis spre efectuarea unei expertize medico-legale.

În urma măsurilor întreprinse, oamenii legii au aflat identitatea tânărului. Victima s-a dovedit a fi un locuitor al satului, în vârstă de 17 ani.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele pentru care minorul a recurs la acest gest.

Potrivit ofiţerului de presă, Silvia Vetcu, băiatul era în grija tatălui şi a bunicii sale, întrucât mama l-a părăsit la vârsta de 12 ani. Din spusele tatălui în ultima perioadă adolescentul avea un comportament straniu. Deseori lua bani de acasă şi dispărea pentru câteva zile.

Pentru a nu-l trauma psihologic tatăl minorului nu s-a adresat niciodată la poliţie.

Actualmente, forţele de ordine continuă să investigheze cazul pentru a stabili toate circumstanţele producerii tragediei.

Versiunea preliminară însă se presupune a fi suicid, întrucât pe corpul victimei nu au fost depistate urme de moarte.

Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu