Descoperire macabră în oraşul Tighina. O tânără, găsită moartă într-un garaj din localitate

Tragedie în oraşul Tighina. Corpul neînsufleţit al unei femei de 24 de ani a fost descoperit într-un garaj din localitate. Tânăra se afla pe bancheta din spate al unui automobil, anunţă aşa-numitul Minister de Interne din stânga Nistrului.

Descoperirea macabră a fost făcută, astăzi, de către chiriaşul garajului, în momentul în care acesta a venit dimineaţa să-şi repare maşina.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au stabilit că, seara trecută, tânăra a venit în ospeţie la proprietarul garajului. Timp de câteva ore aceştia, împreună cu nişte prieteni ai proprietarului imobilului au servit băuturi alcoolice.

Proprietarul garajului a afirmat că cu toţii au plecat în jurul orei şapte seara. De asemenea, acesta a menţionat că probabil tânăra s-a întors înapoi şi a intrat în garaj prin cea de-a doua uşă.

În căutarea unui loc de a dormi, femeia a urcat pe bancheta din spate a automobilului. Aceasta ar fi pornit un încălzitor electric.

Oamenii legii au depistat dispozitivul carbonizat în portbagajul maşinii.

O primă versiune a producerii tragediei ar fi un scurt circuit. Salonul automobilului s-a umplut cu fum, iar tânăra s-a asfixiat în somn.

loading...

Lasă un comentariu