DESCOPERIRE ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE în sectorul Buiucani! Un cadavru dezmembrat, descoperit într-o geantă aruncată într-un tomberon

Embed:

Cadavrul unei femei a fost descoperit pe strada Sucevița din Capitală. Corpul neînsufleţit se afla într-o geantă aruncată într-un tomberon. Descoperirea a fost făcută de un angajat de la salubritate.

Bărbatul spune că a deschis geanta, deoarece avea un aspect ciudat: "Era într-o geantă, apoi în mai mulţi saci negri, astfel ca să nu cunoască nimeni ce este acolo".

Polițiștii încearcă să stabilească identitatea femeii. Locuitorii din apropiere spun că nu ştiu cine ar putea fi victima:

"M-am dus dimineaţa să duc gunoiul şi domnul poliţist nu mi-a dat voie, pentru că este un cadavru într-o geantă. N-am auzit, a fost linişte".

"Înfăţişarea era plină cu sânge şi nu se vedea nimic acolo. Dimineaţă am trecut pe acolo, nu s-a auzit nimic".

Oamenii legii au deschis o anchetă penală pentru omor premeditat.

"La examinarea de către mеdicul legist cadavrul femeii avea urme de moarte violentă pe suprafaţa corpului. Cadavru a fost dus la expertiza medico-legală, pentru a stabili când a avut loc decesul", a spus Natalia Stati, ofiţer de presă Poliţia Capitalei.

Cei care vor fi găsiţi vinovaţi riscă până la 20 de ani de închisoare sau chiar detenţie pe viaţă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu