Descoperire inedită. Unde şi-au depozitat nişte veveriţe proviziile pentru iarnă (FOTO)

Obiceiul veveriţelor de a face provizii de hrană pentru iarnă a căpătat o altă semnificaţie pentru doi soţi din Statele Unite, după ce au descoperit sub capota maşinii lor o cantitate însemnată de nuci şi iarbă, relatează miercuri Reuters, citat de agerpres.ro.

Holly Persic se îndrepta către o bibliotecă din comitatul Allegheny, situat în statul Pennsylvania, când a observat că autovehiculul pe care îl conducea se comportă neobişnuit.

"Soţia mea m-a sunat de la Northland Library şi mi-a spus că maşina ei mirosea ca şi cum ar fi luat foc şi scotea un sunet ciudat", a declarat Chris Persic într-un mesaj publicat pe Facebook, devenit apoi viral.

Holly a deschis capota şi a descoperit că zona motorului era plină cu nuci înfăşurate în iarbă, probabil depozitate de veveriţe în timpul weekendului, când maşina fusese parcată afară.

Chris a petrecut aproape o oră îndepărtând "peste 200 (nu e o exagerare) de nuci şi iarbă de sub capotă", după cum a indicat el mesaj.

Cuplul nu a părut deranjat de acest incident şi chiar a glumit pe seama lui. "Cu siguranţă, o veveriţă-nevastă este supărată acum şi se întreabă unde au dispărut nucile", a adăugat Chris.

loading...

Lasă un comentariu