Descoperire dezgustătoare la un supermarket din Chişinău. Ce a găsit un bărbat în interiorul unei ciocolate (FOTO)

Descoperire dezgustătoare la un supermarket din Chişinău. Un bărbat a găsit un vierme în dulciurile procurate. Din imaginile publicate pe o reţea de socializare, consumatorul se arată indignat de ciocolatele cu viermi şi mulţumeşte supermarketului pentru surpriza gasită: "Mulţumim pentru carne". 

Dacă la noi în Moldova asemenea situaţii sunt dezgustătoare, una dintre cele mai celebre fabrici de dulciuri din lume face prăjituri din insecte. Şi tocmai practica asta a făcut ca produsele companiei Micronutris, din Saint Orens de Gameville din sud-vestul Franţei să fie atât de celebre.

Paradox: 

Cei care au gustat prăjiturile din insecte spun că sunt dulci, bune şi au gust de alune. 

Astfel, companie creşte în mare parte greieri şi viermi de făină, fiindcă sunt bogaţi în proteine, omega 3, minerale, vitamine şi foarte sărace în grăsimi nesănătoase.

Insectele sunt vândute vii, deshidratate sau transformate într-o pudră ca făina ce se foloseşte pentru prepararea produselor de patiserie. Din aceasta sunt făcuţi apoi biscuiţi şi prăjituri.

Deshidrataţi, viermii sunt comestibili 12 săptămâni, greierii opt săptămâni. Un kilogram de viermi de faină costă 23 de euro (circa 104 lei). Un kilogram de insecte costă 1.800 de euro (8.124 lei).

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu