Descoperă 8 detalii pe care le analizează un bărbat la o femeie

Ai făcut cunoştinţă cu un tip... să ştii că din primele clipe , chiar dacă noi femeile nu observăm, acesta începe să analizeze câteva detalii mici, dar foarte importante care îl pot determina să se apropie de tine şi să continuie să mai discute sau care, dimpotrivă îl pot îndepărta.

Descoperă câteva dintre lucrurile pe care le remarcă un bărbat la o femeie în doar câteva clipe, potrivit studentie.ro.

1. Părul
O fată cu părul lung, lucios şi cu un aspect sănătos are mai multe şanse să iasă în evidenţă în ochii unui bărbat şi asta datorită evoluţiei rasei umane. După câte se pare, încă din vremuri preistorice, bărbaţii s-au simţit mai atraşi de femeile cu cosiţe bogate, un semn ca acestea au o stare de sănătate bună.

2. Zâmbetul
Oricât de incredibil ar părea, bărbaţii îşi pot da seama dacă zâmbetul unei femei este sincer sau prefăcut, şi asta destul de rapid. Pliurile din jurul ochilor, ce se formează atunci când zâmbim, sunt un indicator bun al unui zambet neforţat şi o bilă albă în ochii oricărui bărbat!

3. Dimensiunea grupului
Chiar dacă nu este indicat să ieşi doar în grupuri mari (lui îi va veni greu să te abordeze), nici cu o singură prietenă nu este tocmai în regula să te afişezi, nu de alta, dar tipul va deduce imediat că nu îţi vei abandona prietena doar de dragul de a te conversa cu el! Dimensiunea ideală a grupului de prieteni? Tu şi încă doi prieteni. Cei doi pot discuta cât timp tu flirtezi cu tipul cel drăguţ care tocmai te-a abordat!

4. Înălţimea vocii
Studiile au arătat că bărbaţii se simt atraşi de vocile uşor mai ascuţite, poate pentru că acestea ar putea fi un semn al tinereţii şi al sănătaţii sexuale.

5. Proporţiile
Şi în acest caz, evoluţia rasei umane este de vină: bărbaţii caută, instinctiv, mame pentru viitorii lor copii. În cazul în care talia este mai mică decât şoldurile tale, un bărbat va considera această proporţie drept un semn de fertilitate. Dacă vrei să îţi scoţi în evidenţă talia, poartă o curea lată.

6. Strălucirea
Bărbaţii asociază un ten strălucitor cu o bună sănătate mentală. Şi asta pentru că anxietatea şi stresul duc la apariţia de imperfecţiuni, de tipul coşurilor, şi la un chip şters. Credeai că loţiunile şi cremele pe care le utilizezi nu îţi folosesc la nimic? Mai gândeşte-te o dată!

7. Lucrurile false
Nu ne referim aici la personalitate (nici nu ar avea cum să îşi dea seama de foarte multe din prima), ci la lucruri de tipul gene false, extensii de păr, etc. Cum se traduc toate acestea în ochii unui bărbat? O femeie greu de întreţinut! Şi pentru unii dintre masculi, asta chiar nu este o veste bună.

8. Ochii
Oamenii se concentrează asupra ochilor mai mult decât o fac asupra altor părţi ale corpului. Va remarca dacă ai un bust generos, asta e clar, dar dacă îţi scoti in evidenţă ochii cu ajutorul cosmeticelor, îl vei face să te privească mai mult în ochi.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu