"Deschideţi focul!" Serviciul de Securitate al Ucrainei a publicat o convorbire dintre un spion rus şi un diversionist (AUDIO)

Embed:

Serviciul de Securitate din Ucraina a dat publicităţii o înregistrare interceptată în care un presupus angajat al serviciului de spionaj rusesc dă ordine grupurilor de diversionişti din regiunea Doneţk, scrie publicaţia unian.net.

Astfel, conducătorul unui grup de sabotori, cu numele de cod "Strelok", care se află în oraşul Slaveansk din regiunea Doneţk, îi dă indicaţii subordonaţilor, cerând să blocheze o unitate militară şi să-i convingă pe ostaşii ucraineni să comită acte de trădare de stat.

În cazul în care militarii vor refuza, "Strelok" autorizează deschiderea focului.

Potrivit bbc.co.uk, Serviciul de Securitate din Ucraina a anunţat că a stabilit identitatea conducătorului grupului de diversionişti care "terorizează populaţia, ia cu asalt clădirile administrative şi destabilizează situaţia din estul Ucrainei". Acesta este un cetăţean al Federaţiei Ruse, ofiţel în forţele speciale, Igor Strelcov. În replică, oficialii ruşi au declarat că aceasta este o dezinformare din partea Kievului. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu