DESCHAMPS, ATENT LA DECLARAȚII. Tehnicianul francez nu va putea miza pe Anthony Martial

Embed:
Naționala de fotbal a Franței, camapioana mondială în exerciţiu, a început pregătirile pentru partida cu Republica Moldova din preliminariile Campionatului European din 2020. "Cocoşii galici" s-au reunit în aceeași zi cu "tricolorii".

Didier Deschamps, selecţionerul Franţei, nu va putea miza în partida de la Chișinău pe Anthony Martial, care este accidentat. Atacantul lui Manchester United a fost înlocuit cu jucătorul lui Atletico Madrid Thomas Lemar.

Tehnicianul francezilor a declarat că Republica Moldova este un adversar potrivit pentru a începe o nouă campanie preliminară cu succes, însă nici vorbă de subestimare.

"Am început să analizăm adversarul, este o echipă cu care putem juca. De-a lungul istoriei niciuna din campaniile preliminare nu au fost liniștite pentru Franța. Trebuie să abordăm adversarul cu seriozitate maximă", a spus selecționerul Franței Didier Deschamps.

Didier Deschamps a reuşit să studieze cu atenţie şi lotul naţionalei noastre.

"Din jucătorii selecționatei Moldovei îi pot evidenția pe Damașcan de la Torino și pe Ioniță, fotbalist care joacă la Cagliari. Ambii evoluează la cluburi din Serie A. Adversarul nostru are mai mulți jucători care joacă în campionate de top", a spus selecționerul Franței Didier Deschamps.

Partida dintre selecţionata Republicii Moldova și reprezentativa Franței este programată pentru 22 martie și va fi transmisă în direct la PRIME, cu începere de la ora 21:45.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu