Dereck Chisora a început pregătirile pentru lupta cu Vitali Kliciko

Embed:

După câteva ieşiri în public şi declaraţii tăioase, Dereck Chisora a început pregătirile pentru lupta cu ucraineanul Vitali Kliciko pentru centura WBC. Confruntarea dintre cei doi pugilişti va avea loc pe 18 februarie în Germania, la Munchen.

Britanicul se pregăteşte la Londra pentru unul dintre cele mai importante meciuri de box din acest an. Chisora a avut programate lupte cu fratele mai mic al lui Vitali, Vladimir, însă ucraineanul a anulat de fiecare dată întâlnirile din cauza unor accidentări la antrenamente.

Derek Chisora a avut ultima luptă pe 3 decembrie, când a fost învins la puncte de finlandezul Robert Helenius, după un meci extrem de controversat pentru titlul european. Kliciko însă a avut ultima dispută pe 10 septembrie, când l-a făcut kncokout pe Tomasz Adamek din Polonia.

Confruntarea dintre britanicul Dereck Chisora şi Vitali Kliciko este programtă pentru 18 februarie la Munchen. Chisora are în palmares 15 victorii şi două înfrângeri, iar Kliciko a câştigat 43 din cele 45 de meciuri disputate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu