Derby-ul dintre Veris şi Milsami s-a încheiat la egalitate (VIDEO)

Embed:

Derby-ul etapei a 16-a din Divizia Naţională, dintre Veris şi Milsami s-a încheiat la egalitate. Cele două formaţii au remizat fără goluri într-o partidă disputată la Vadul lui Vodă. Acest rezultat nu a ajutat niciuna dintre echipe, Veris a rămas pe locul patru, cu 30 de puncte, iar Milsami pe şase, cu 25 de puncte.

După o primă repriză fără mari ocazii, Veris a reuşit să înscrie în partea a doua a meciului cu Milsami, prin Viorel Frunză, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. "Nu ne supărăm tare pe acest rezultat. Noi nu trebuia să pierdem în acest meci. Cred că e un rezultat echitabil", a declarat Viorel Frunză, atacant Veris.

Milsami a putut obţine victoria pe final de meci, însă Guilherme De Paula a ratat incredibil din trei metri, trimiţând balonul peste poartă.  "Îmi pare rău pentru ocazia care a fost. Acum ce să fac? Să plâng sau ce. Gata a trecut numai putem întoarce înapoi acea fază. Asta e fotbalul, aici nu tenis unde ai mai multe şanse", a adăugat Guilherme de Paula, atacant Milsami.

Meciul a fost şi un duel între antrenorii Igor Dobrovolski şi Gheorghi Iarţev. Primul nu a stat pe bancă, fiind încă suspendat, iar pentru Iarţev acesta a fost primul meci în care a condus formaţia din Orhei de pe banca tehnică.

"Desigur că nu suntem mulţumiţi de rezultat. Veris e mai sus în clasament şi am vrut să obţinem mai multe. Nu toţi jucătorii au fost bine pregătiţi pentru acest meci", a spus Gheorghi Iarţev, antrenor Milsami.

"A fost un meci foarte frumos, arătat atât de echipa noastră, cât şi de adversar. Păcat că nu am luat trei puncte, dar băieţii au făcut tot ce le-a spus antrenorul", a subliniat Vitalie Culibaba, antrenor Veris.

După acest rezultat, Veris şi-a păstrat poziţia a patra în clasament, în timp ce Milsami poate coborî pe locul şapte, dacă Zimbru va învinge duminică Speranţa.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu