Derby-ul Dacia-Sheriff. Ce spune despre meci preşedintele FMF

Embed:

Derby-ul etapei a 18-a a Diviziei Naţionale de fotbal este partida dintre Dacia şi Sheriff. Cele două echipe au câte 40 de puncte şi împart primul loc în clasament.

În prima parte a campionatului, cele doua contracandidate la titlu s-au întâlnit pe terenul tiraspolenilor și au remizat fără goluri, scor 0-0.

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Cebanu, susţine că deznodământul acestui duel este unul imprevizibil: "Desigur că în ziua aceea, pe data de 12, va depinde cine şi pe ce picior s-a sculat. Astea sunt nişte superstiţii. Dar aşa, dacă analizăm conform rezultatelor şi locului din clasament, echipele sunt egale. Aşa că în acest meci poate ieși orice rezultat." 

Chiar dacă Dacia şi Sheriff se află la şapte puncte distanţă de a treia clasată, Zimbru, Cebanu crede că bătălia pentru titlul de campioană nu se va da doar între Sheriff şi Dacia și nu scoate Zimbru din calcule.

"Sigur că acest meci este unul deosebit de important, dar eu nu cred că el va decide soarta campionatului şi nici nu cred că doar aceste două echipe se vor bate la titlu", a spus preşedinte FMF.

Partida dintre Dacia şi Sheriff se va disputa astăzi cu începere de la ora 14:00. Confruntarea va fi arbitrată de o brigadă din Slovacia.

Tot în cadrul etapei a 18-a, astăzi va avea loc meciul Saxan Ceadîr-Lunga - Speranţa Nisporeni.

Mâine, Academia va găzdui la Chișinău formația Petrocub Hâncești, Zaria Bălți va primi replica campioanei Milsami Orhei, iar Dinamo-Auto va întâlni la Tiraspol pe Zimbru Chișinău.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu