Derby-ul capitalei dintre Dacia şi Zimbru se va juca la Speia

Embed:

Derby-ul capitalei dintre Dacia şi Zimbru este capul de afiş al etapei a 13-a din Divizia Naţională. Un alt meci tare al rundei este cel dintre primele două clasate, Sheriff şi Veris.

Derby-ul Capitalei dintre Dacia şi Zimbru va avea loc în afara Chişinăului. Partida este programată pe 26 octomrbie la Speia, unde "lupii-galbeni" îşi dispută partidele de pe teren propriu. În meciul tur, Zimbru s-a impus cu 2-1. De cealaltă parte, Dacia nu a mai învins "galben-verzii" din iulie 2012.

Etapa va începe vineri cu partidele Speranţa - FC Costuleni şi Academia - FC Tiraspol. Sâmbătă pe lângă derby-ul Dacia - Zimbru se vor juca alte două partide. Milsami va întâlni pe teren propriu Dinamo-Auto, în timp ce Rapid se va duela cu Olimpia în deplasare. În ultimul meci al etapei, campioana Sheriff se va confrunta cu Veris.

După 12 etape, Sheriff este lider cu 29 puncte. Veris ocupă locul doi, iar Dacia este pe poziţia a treia. FC Costuleni ocupă locul 4, iar FC Tiraspol este pe cinci. Zimbru se clasează pe locul şase, iar în a doua parte a clasamentului se regăsesc Milsami, Rapid, Dinamo-Auto, Speranţa, Olimpia şi Academia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu