Derby mult aşteptat de fani: Milsami şi Zimbru se vor duela la Orhei

Embed:

Milsami şi Zimbru se vor duela la Orhei în derby-ul etapei a 28-a. "Vulturii roşii" au nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru titlul de campioană. În acest sezon, cele două formaţii s-au duelat de două ori şi de fiecare dată s-a impus echipa din Orhei. Partida dintre Milsami şi Zimbru va avea loc duminică, cu începere de la ora 17:00.

Etapa cu numărul 28 va începe sâmbătă, cu duelul dintre codaşele Dinamo-Auto Tiraspol şi Academia. Meciul se va disputa la Ternovca, cu începere de la ora 17:00.

Duminică vor avea loc alte două meciuri din cadrul aceleiaşi etape. Liderul clasamentului, Dacia Chişinău va întâlni la Speia formaţia Saxan Ciadîr-Lunga, de la ora 17:00.

Peste o oră va începe ultimul meci al rundei, în care Sheriff se va duela pe teren propriu cu FC Tiraspol. Zaria Bălţi este liberă în această etapă.

Cu patru etape înainte de încheierea sezonului, Dacia se află pe primul loc în clasament, cu 46 de puncte, şi este urmată de Milsami şi Sheriff, ambele având câte 43 de puncte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu