Derby fără miză! Nu pierde duelul dintre Dacia şi Sheriff pentru marele titlu de campioană a Moldovei

Embed:

Unii dintre cei mai mari rivali din Divizia Naţională, Dacia şi Sheriff, se întâlnesc în penultima etapă a campionatului. Meciul din runda a 32-a, care se va juca la Speia, nu are nicio miză, atât în lupta pentru podium, cât şi pentru lupta pentru cupele europene. Toata partidele etapei, se joacă astăzi, de la aceeaşi oră. 

Deşi mai are şanse matematice să termine campionatul pe locul patru în clasament, Dacia nu mai poate spera la cupele europene. Astfel, partida etapei a 32-a, cu Sheriff, ar putea fi văzută doar ca o posibilă revanşă pentru un sezon eşuat. "Viespile" au câştigat ambele meciuri din această ediţie de campionat, 3-1, la Chişinău, şi 1-0, la Tiraspol primele două meciuri directe, iar meciul din din penultima etapă va fi primul dintre cele două echipe care se va juca la Speia.

Toate meciurile rundei se vor juca de la aceeaşi oră. FC Tiraspol va primi vizita formaţiei Zimbru, Veris va juca la Ternovca cu Dinamo-Auto, Milsami va întâlni Olimpia, iar Speranţa şi Academia se vor duela la Vadul lui Vodă. FC Costuleni este liberă în această etapă şi va câştiga la masa verde meciul programat cu Rapid. 

Ocupantele podiumului nu au cum să-şi mai piardă poziţiile până la final. În prima parte a clasamentului, o luptă simbolică se mai dă pentru locul patru.

Şi echipele retrogradate se cunosc deja, Rapid şi Speranţa fiind cele două echipe care vor părăsi Divizia Naţională.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu