Deputatul PLDM Chiril Lucinschi, deranjat de rezultatele concursului Eurovision 2013: Organizatorii să fie audiaţi în Parlament

Deputatul PLDM Chiril Lucinschi se declară nemulţumit de votul juriului în finala concursului Eurovision 2013, scrie Unimedia.md. Mai mult, liberal-democratul spune că va propune subiectul spre discuţie în Comisia parlamentară cultură, învăţămînt, ştiinţă, tineret, sport şi mass-media, al cărei preşedinte este.

Chiril Lucinschi a scris, într-o postare pe Facebook, că "toţi l-au votat pe Boris Covali, dar a câștigat Aliona Moon". Acesta, însă, nu a menționat de unde știe că toți l-au votat pe Covali. Deputatul a mai adăugat că la următoarea şedinţă a Comisiei cultură a Parlamentului le va propune colegilor să discute "acest caz".

În opinia lui Lucinschi, organizatorii concursului trebuie să fie "audiaţi în Parlament".

Publika.md aminteşte că ieri a fost desemnată interpreta care va reprezenta Moldova la concursul Eurovision din acest an. Câştigătoarea etapei naţionale este Aliona Moon, care a intrepretat piesa “A million”. Printre cei care au acumulat cele mai multe puncte se numără şi Boris Covali, Cristina Scarlat şi duetul Cristina Croitoru şi Karisma.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu