Deputatul PAS Vladimir Bolea critică votul lui Andrei Năstase la APCE

Deputatul PAS Vladimir Bolea critică votul de la APCE al colegului de coaliţie Andrei Năstase. În cadrul unei emisiuni, la un post privat de televiziune, Bolea a fost întrebat dacă ar fi votat PENTRU revenirea Rusiei în APCE. Deputatul PAS a răspuns ferm că nu şi-ar da votul în favoarea Moscovei.  

"VB: Nu. Noi avem hotar comun cu Ucraina, abia am început să rezolvăm niște probleme pe hotarul de est cu Ucraina. În interesul Republicii Moldova era să nu fie votată revenirea.

MODERATOR: Fiind proeuropean dumneavoastră, nu vă deranjează zona moralității când un coleg de-al dumneavoastră în exemplul dlui Slusari, fiind la Moscova, declară că este un cetățean rus, gândește rusește și respectă mult valorile Rusiei? Ce culoare are pro-europenismul blocului ACUM?


VB: Bolea: Este galben, culoarea PAS-ului."

Publika.md aminteşte că Delegația Republicii Moldova în frunte cu Andrei Năstase a ajutat Moscova să-și recapete dreptul de vot în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Pentru aceasta au votat deputatul PPDA Andrei Năstase și socialistul Vlad Batrîncea. Deputatul PAS Mihai Popşoi a votat împotriva. 

CITEŞTE ŞI: LISTA RUŞINII: Andrei Năstase a ajutat Moscova să-și recapete dreptul de vot în APCE

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu