Deputatul Partidului "Şor" a avut prima apariţie publică, la Hramul oraşului Orhei

Embed:

Reghina Apostolova a avut prima apariţie publică după ce a fost încătuşată de mascaţii Centrului Naţional Anticorupţie. Deputatul Partidului "Şor" a participat la manifestaţiile organizate cu ocazia Hramului oraşului Orhei. Solicitată să comenteze comenteze dosarul în care este vizată, Apostolova a fost laconică în declaraţii.

"Eu vreau să spun doar una, că toate acţiunile au fost ilegale, este un show politic. Chiar şi instanţa de judecată a spus că perchezițiile care au avut loc în biroul Parlamentului au fost ilegale. Cauza este în proces de examinare. Sunt convinsă că adevărul va fi de partea noastră. Aşa cum am spus în prima zi, colaborăm cu organul de urmărire penală", a spus deputat Partidul "Şor", Reghina Apostolova.

În 16 septembrie, Reghina Apostolova şi colega sa de partid, Marina Tauber, au fost reţinute pentru 72 de ore de către procurorii Anticorupţie, imediat după ce le-a fost retrasă imunitatea parlamentară.

Însă, în seara când a fost reţinută, deputatului i s-a făcut rău în timpul audierilor de la Procuratura Anticorupţie şi a fost transportată cu ambulanţa la spital. Aceasta a suferit un atac cerebral. Apostolova este învinuită de escrocherie în proporţii deosebit de mari şi spălare de bani în interesul unui grup criminal organizat.

Atât Marina Tauber, cât şi Reghina Apostolova sunt vizate în dosarul privind furtul din sistemul bancar. Apostolova este cercetată în libertate.

Lasă un comentariu