Deputatul Octavian Țîcu spune cât timp va mai face parte din Blocul ACUM

Deputatul din Blocul ACUM Octavian Țîcu a declarat că va rămâne în continuare membru al Blocului ACUM. Pe pagina sa de Facebook, Țîcu a scris că singurul său raționament de prezență în Parlament "este respectul față de alegătorul nostru și de angajamentele asumate".

Precizările au fost făcute după ce în spațiul public au apărut un val de critici, în urma unui interviu oferit de Țîcu pentru Europa Liberă.

Totodată, deputatul a mai scris că cere mai multă transparență în decizii și respectarea democrației interne. 

"Cu referință la isteriile apărute după interviul de la Radio Europa Liberă țin să precizez câteva lucruri:

1. DESPRE BLOCUL ACUM: Blocul ACUM nu este o vacă sacro-sanctă, forța acestuia a constat tocmai în diversitatea reprezentanților și a opiniilor existente. Nu sunt membru PAS sau Platforma DA, iar critica față de acțiunile Blocului s-au referit la derapajele atestate după preluarea puterii și ele vor continua, pentru că unicul meu raționament de prezență în parlament este respectul față de alegătorul nostru și de angajamentele asumate. Nu contest integritatea Blocului și voi fi în Bloc cât timp această integritate va fi menținută, dar până atunci cer expres transparență în decizii și respectarea democrației interne", a scris Octavian Țîcu pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Octavian Țîcu: Am intrat într-un joc periculos în care au loc partajări de funcții (VIDEO)

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu