Deputații PSRM confirmă implicarea lui Kozak în formarea alianţei cu ACUM şi faptul că Partidul Socialiștilor este unul pro-rus

Deputații PSRM, Bogdan Țîrdea și Vladimir Odnostalco se întrec la oferit comentarii agenției de știri a separatiștilor din Donbas și Crimeea - NewsFront.

Potrivit deschide.md, comentând situația din Chișinău, Bogdan Țîrdea a confirmat și faptul că PSRM este un partid pro-rus, în timp ce Igor Dodon mereu declară că socialiștii nu sunt influențați de Federația Rusă, ci sunt un partid Pro-Moldova.

"După alegerile parlamentare noi am avut o perioadă de trei luni pentru negocieri care au fost practic blocate. Nu mergeau nicăieri, nici PSRM cu democrații, nici blocul ACUM nu a vrut cu nimeni. Această situație s-a menținut până la vizita în Moldova a domnului Kozak... Ulterior, cei de dreapta s-au întâlnit cu Kozak și PSRM, bineînțeles, la fel s-a întâlnit, după care procesul de negocieri a fost deblocat. Rolul lui Kozak a fost enorm. Cei de dreapta au fost fascinați", a declarat deputatul.

Şi colegul său de fracțiune, deputatul Vladimir Odnostalco a comentat situația din Moldova şi a adus mulțumiri rușilor pentru tot sprijinul acordat în această perioadă. 

"Atmosferă de frică și teroare. Mulțumim pentru sprijinul din partea Rusiei, Europei și SUA. Avem o mulțime de organizații obștești, declarații privind recunoașterea Guvernului actual", a menționat el.

News Front este o agenție informațională rusească, creată în noiembrie 2014, ca portavoce pentru separatiștii din Lugansk și Donețk. Potrivit mai multor informații, aceasta este finanțată de Serviciul rus de Securitate (FSB). Pe site este indicată și adresa - "Rusia, Republica Crimeea, strada Strelkovaya".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu