Deputaţii PCRM nu mai au limite! S-au îmbrâncit şi au făcut scandal ca în mahala VIDEO

Embed:

Istoria se repetă. Îmbrâncelile din Parlamentul de la Chişinău continuă. În timp ce în Legislativ se afla ministrul de Interne, Dorin Recean, şi răspundea la întrebările jurnaliştilor, comuniştii au intervenit blocând tribuna. În apărarea ministrului au sărit deputaţii PLDM.

Comuniştii nu s-au lăsat. Ei au încercat să le blocheze calea parlamentarilor liberal-democraţi Ion Butmalai şi Valeriu Streleţ şi au început să se îmbrâncească unii pe alţii. Pentru a isteriza şi mai mult situaţia, comuniştii au pornit şi sirenele portavocelor, iar unii deputaţi au fluierat în timp ce se aflau în clădirea Parlamentului.

"După ce au pierdut speranţa de a deturna cursul Republicii Moldova, de la cursul european, comuniştii au purces la acţiuni care sunt departe de practica parlamentară. Încearcă să blocheze o serie de proiecte. Isterizarea opiniei publice în situaţia în care un proiect a fost supus examinării doar în lectura I nu este altceva decât un show. Ei pot apela doar la această metodă, fac debandadă, haos. E ceva  firesc pentru ei", a declarat preşedintele fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ.

A fost doar un pas până la o bătaie în toată regula, după ce, cu doar câteva minute înainte, comuniştii au blocat tribuna centrală a Parlamentului, împiedicând votarea unui proiect privind privatizarea şi naţionalizarea unor proprietăţi publice.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu